Als u zelf niet rookt maar wel regelmatig rokers over de vloer heeft dan weet u hoe vervelend een rooklucht kan zijn. Maar ook als u zelf wel rookt is een rooklucht niet altijd even prettig. Zeker bij bezoek dat kleine kinderen meebrengt kan een rooklucht erg vervelend zijn. Gelukkig is er een simpele oplossing voor rooklucht in uw huis. Met een goede luchtreiniger met ionisator en koolstoffilter filtert u en verwijdert u de rooklucht namelijk waardoor de rooklucht snel verdwijnt.

Steeds meer rokers zien dan ook in dat het verstandig is om de rooklucht uit huis te verwijderen. Het raam openzetten is een eenvoudige manier, maar midden in de winter denkt u daar wel twee keer over na. Een luchtreiniger wint om die reden snel aan populariteit. Het apparaat kan het hele jaar door gebruikt worden en zorgt voor extra schone lucht.

Op deze informatiepagina op luchtreiniger.nl leest u welke luchtreinigers in het bijzonder geschikt zijn voor het verwijderen van rooklucht. Ook leest u welke gezondheidsrisico’s rooklucht met zich meebrengt.

AANBIEDING!
Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

ProAirTech heeft een intelligente HEPA luchtreiniger op de markt gebracht met een cluster ionisator. De…

AANBIEDING!
Oorspronkelijke prijs was: €329,00.Huidige prijs is: €229,00.

De WINIX ZERO Pro is een intelligente PlasmaWave luchtreiniger die door middel van een vijf…

Rooklucht verwijderen met een luchtreiniger.

Het verwijderen van rooklucht

Schone lucht in huis is van essentieel belang voor uw gezondheid. Of er in huis nu wel of niet gerookt wordt. Rooklucht is echter een extra verontreiniging die zowel voor uw gezondheid als voor het algemeen welbevinden beter uit de lucht verwijderd kan worden. Met een goede luchtreiniger worden alle nare luchtjes en schadelijke stoffen uit de lucht verwijderd.

Rooklucht bevat een flink percentage aan schadelijke stoffen. Vooral de teer, het stikstofmonoxide, de aceton en de nicotine in rooklucht zijn bijzonder schadelijk voor de gezondheid van mens en dier. Daarnaast zijn deze stoffen in rooklucht voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen en patiënten met longaandoeningen extra schadelijk.

Daarnaast zorgt rooklucht er ook voor dat er na verloop van tijd sporen op de muren zichtbaar worden. De welbekende gele gloed over het ooit zo witte behang is veel mensen een doorn in het oog. Deze aanslag zit echter ook op meubels, vloeren en elektronica, zonder dat u het ziet. De rooklucht uit uw huis verwijderen betekent dat u ook deze problemen aanpakt.

Een goede luchtreiniger filtert bijna alle verontreiniging uit de rooklucht. Daardoor wordt de lucht weer gezond en blijft uw kamer mooi.

Welke luchtreiniger bij rooklucht

Een snelle, effectieve en betrouwbare manier om rooklucht te verwijderen is door middel van een luchtreiniger. Deze zijn er in alle soorten en maten, met veel verschillende opties. In het meest ideale geval wilt u een reiniger die naast een HEPA-filter ook een ionisator, een koolstoffilter en een plasma-filter heeft. Een ionisator zorgt ervoor dat de kleinste verontreinigingen uit de lucht worden gehaald. Dan weet u zeker dat alles grondig wordt gereinigd. Een bijzonder goede keus is de ProAirTech ZX9000 luchtreiniger.

Dit model biedt namelijk naast een ionisator en een HEPA filter ook nog eens een koolstoffilter en een plasma-filter. Door deze filters zorgt deze luchtreiniger voor schone lucht van de beste kwaliteit voor een lage prijs. De ProAirTech ZX 9000 luchtreiniger is waarschijnlijk de best verkochte luchtreiniger in Nederland die al door duizenden mensen is aangekocht en getest is op het verwijderen van rooklucht. Ook andere modellen luchtreinigers zoals de WINIX luchtreinigers met plasma wave technologie in onze webshop hebben vergelijkbare filters en zijn zeer goed getest in het verwijderen van rooklucht. Gebruik de keuzehulp om te vergelijken of bel ons voor advies om snel een luchtreiniger te kopen voor het verwijderen van rooklucht.

Met een maximale oppervlakte van 100 vierkante meter is de ProAirTech ZX 9000 ook te gebruiken in grote ruimtes. Bovendien is de ZX 9000 fluisterstil en kan hij dus ook op bijvoorbeeld een slaapkamer of kinderkamer worden neergezet.

Rooklucht verwijderen met de ProAirTech ZX 9000