We staan er niet vaak bij stil, maar 85% van ons leven verblijven we binnenshuis. Wonen, werken, slapen, bijna alles doen we binnen vier muren. Dit hoeft helemaal geen probleem te zijn. Zeker als we af en toe buiten een luchtje gaan scheppen kan het prima toeven zijn in een binnenruimte. Toch zult u misschien op subtiel niveau merken dat uw luchtkwaliteit verbetering kan gebruiken. Daarom heeft Luchtreiniger.nl de beste luchtreinigers voor in huis voor u geselecteerd.

ProAirTech ZX 9000

ProAirTech levert luchtreinigers van superieure kwaliteit. Het model ProAirTech ZX 9000 is het topmodel van dit merk. Deze luchtreiniger is uitgerust met maar liefst 5 reinigingstechnieken: Een voorfilter, antibacteriële coatingfilters, een HEPA filter, een koolstoffilter en een cluster ionisator. Hiermee laat de ProAirTech ZX 9000 dus niets aan het toeval over. Bovendien kan deze luchtzuiveraar tot wel 100 vierkante meter en 250 kubieke meter reinigen. Ideaal voor grote woonoppervlakten dus. Verder is de ProAirTech XZ 9000 vooral geliefd vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Zo kan men de luchtreiniger handmatig bedienen, maar hij kan ook volledig automatisch ingesteld worden. Het apparaat heeft ook een kleurenindicator waarmee men snel kan zien hoe de luchtkwaliteit binnenshuis is. Luchtreinigers in huis zijn soms esthetisch niet heel aantrekkelijk. ProAirTech heeft met dit model kwaliteit én design gecombineerd. Daarom verdient de ProAirTech ZX 9000 zeker een plek in de top 3 van beste luchtreinigers in huis.

WINIX

Een ander merk dat ook goed in het rijtje van beste luchtreinigers in huis scoort,luchtreinigers voor in huis is het merk WINIX. WINIX is een Zuid-Koreaans merk. Omdat de luchtkwaliteit daar soms van bedroevende kwaliteit is, heeft het bedrijf door de jaren heen veel ervaring met luchtzuivering. Sinds 1973 hebben zijn meerdere luchtreinigers met slimme technieken op de markt gebracht. Het voordeel van WINIX is dat het merk luchtreinigers in verschillende maten aanbiedt. Dit is vooral voor in huis heel handig. Veel mensen zoeken bijvoorbeeld een luchtreiniger voor in de slaapkamer. Een luchtreiniger voor een grote ruimte heeft dan geen zin en is natuurlijk veel minder voordelig. Overigens beschikken alle WINIX modellen ook over een vijfvoudig filtersysteem, net als de ProAirTech. Het fijne aan WINIX is dat sommige modellen aantrekkelijke opties hebben. Zo biedt WINIX ook een luchtwasser aan, dat is een luchtreiniger en luchtbevochtiger in één. En wat te denken van een luchtreiniger met Wi-Fi? Zo kan de luchtreiniger vanaf bijvoorbeeld een telefoon bediend worden.

Sharp

Zeker als u vaak binnen bent, kunt u last hebben van te droge of juist te vochtige lucht. In dat geval biedt het merk Sharp uitkomst. Sharp biedt namelijk met hun modellen zowel luchtreiniging als luchtbevochtiging. Bovendien heeft het merk een High Density 7000 generator in hun apparaten geïntroduceerd. Deze generator verspreid luchtzuiverende plasmaclustericonen in de lucht om bacteriën, schimmels, pollen en fijnstof uit de lucht te halen. In de nieuwste versies van Sharp zit een High Density generator die wel drie keer zo krachtig is als eerdere luchtreinigers. Dit is echter niet het enige, want Sharp heeft ook een luchtbevochtiger in zijn modellen geïntegreerd. Binnenshuis is een luchtvochtigheid tussen 55% en 65% aangenaam. Zowel de Sharp KC-D40EUW, de Sharp KC-D50EUW als de SHARP KC-D60EUW streven automatisch naar dit percentage. Het verschil in deze modellen zit hem in de grootte. Zo kunt u een model kiezen voor een klein of juist groot oppervlak.

Meer weten over de beste luchtreinigers voor in huis

Technische informatie over luchtreinigers kan soms erg ingewikkeld lijken. Aarzel daarom niet om contact op te nemen als u meer informatie wilt over luchtreinigers voor in huis. Luchtreiniger.nl helpt u graag verder.